Branding de marca a Girona

Branding de marca

Per mostrar el vostre projecte al món, necessiteu una identitat de marca que us defineixi i representi. El branding corporatiu és el primer que cal definir a l’hora de posicionar o reposicionar gràficament una empresa al mercat.

Treballem braç a braç amb vosaltres per tal que la vostra identitat corporativa transmeti l’essència del projecte. Us ajudem a crear i definir el vostre logotip i tots els elements corporatius que l’envolten i que junts conformaran la vostra marca.
No creiem en les solucions predefinides, és per això que analitzem cada un dels projectes per trobar allò que el fa únic i ensenyar-ho al món.

Branding de marca e Identidad Corporativa

Durant la nostra àmplia experiència hem col·laborat amb una gran varietat de sectors adaptant-nos a les necessitats concretes de cada un d’ells.
Treballem tant amb empreses consolidades que busquen renovar la seva identitat de marca, com per emprenedors i petites empreses que busquen definir gràficament el seu projecte per fer-se un lloc al mercat. Així com per a entitats públiques que necessiten donar forma a un servei o projecte sociocultural.

Els projectes dels nostres clients sovint van més enllà del branding de marca, és per això que els nostres serveis es complementen i estan interconnectats per aconseguir comunicar en cada projecte allò essencial que el fa únic.

Disseny web

Disseny gràfic

Disseny editorial

Il·lustració

Senyalètica

Packaging

CAT

ES

ENG

Vellut Whatsapp
1
Scan the code
Hola
Et podem ajudar?