NordEst Arquitectura
Reposicionar-se gràficament en un entorn molt concret, una terra, un paisatge i un mar. Parlar de paisatge, territori i arquitectura desde la sintesi màxima de les formes

Branding

NordEst Arquitectura

L’estudi d’arquitectura This is Arquitectura, volia renovar completament la seva identiat, incloent-hi el nom, perquè després de 10 anys, sentien que no els representava, no comunicava als seus potencials clients la seva visió de l’arquitectura.
Després d’analitzar el seu treball i el que volien explicar, vam decidir posar enfasi en el lloc privilegiat des d’on treballen a on realitzen la major part dels seus projectes. Sense caure en l’ús de cap localisme, vam proposar un nom que senzillament els situés al mapa, Nord Est.

Vam proposar una identitat absolutament neta, intentant traslladar la puresa que busquen en els seuse edificis al nivell gràfic. El logotip està format únicament per una tipografia que vam desenvolupar exclusivament per ells.
Amb la idea de Nord Est, vam incloure en el logotip, un element distintiu “il·lustrat”, que és la s simplificada al màxim que es converteix en una agulla que marca el Nord Est.

2019

Identitat corporativa
Tipografia corporativa
Disseny web

NordEst Arquitectura

Previous slide
Next slide
Email
Twitter
Pinterest
Facebook

CAT

ES

ENG

Vellut Whatsapp
1
Scan the code
Hola
Et podem ajudar?