Estudi de Disseny Web de Girona

Disseny de pàgines web

Per mostrar el vostre projecte al món, necessiteu una pàgina web que us representi, amb un disseny web personalitzat, atractiu i ben estructurat.

Treballem el disseny web des de zero, partim dels requeriments del vostre projecte i de la línia gràfica establerta en la vostra identitat corporativa, per desenvolupar un disseny web personalitzat que cobreixi les vostres necessitats específiques. Tenim en compte tots els detalls, ens encanta treballar la tipografia, ens fascina el color i desenvolupem tots els elements gràfics (infografies, il·lustració…) que ajudin a comunicar gràficament tot allò que fa únic el vostre projecte. Amb el disseny aprovat, treballem colze a colze amb els millors programadors per convertir-lo en una realitat i poder-vos entregar una web única, autogestionable i que s’adapti a tota mena de dispositius (disseny web responsive).

 

Estudio de diseño de páginas web

Oferim una solució integral pel teu negoci online o per la teva pàgina web de presentació, col·loborant amb els millors professionals en l’àmbit de la programació, marketing digital, fotografia, etc.

Els projectes dels nostres clients sovint van més enllà del disseny web, és per això que els nostres serveis es complementen i estan interconnectats per aconseguir comunicar en cada projecte allò essencial que el fa únic.

Il·lustració

Senyalètica

Packaging

CAT

ES

ENG

Vellut Whatsapp
1
Scan the code
Hola
Et podem ajudar?